Een avond met een goed gesprek en verwennerij!

Een geweldige avond met een intiem gesprek met Hanneke van Gompel, schrijfster van de bestseller Help! Het loslaten begint. Tijdens deze avond zijn er hapjes en een drankje en een gevarieerd aanbod super leuke, lekkere en fijne vrouwendingen. Van styling-advies tot huid-analyse, van Italiaanse wijn proeven tot inspiratie-boodschappen. Deze avond is voor jou!

Het gesprek

In een open en intieme setting gaat Hanneke van Gompel (zie biografie) in gesprek met Renee Ruisch (zie biografie) en vertelt hoe ze de duivelse hormonen overleefde en waarom loslaten dé weg is naar een zachte en krachtige tweede levensfase. Een herkenbaar, ontroerend, eerlijk en hilarisch verhaal!

Proeven, voelen en beleven

De avond begint met een heerlijke spumante (of alcohol-vrije bubbel) en verder verwennen we je met lekkere hapjes. Er zijn verschillende lokale en gespecialiseerde bedrijven aanwezig op het gebied van eten, drinken, mode en uiterlijke verzorging waar jij naar hartelust kunt proeven en beleven.

Waar en wanneer

Je bent welkom vanaf 19.30 uur

19.30 – 20.00 uur Inloop
20.00 – 21.15 uur Hanneke en Renee in gesprek
21.15 – 22.30 uur Proeven, voelen en beleven

Kosten

Een entreeticket kost € 29,50 (exclusief € 0,79 servicekosten). Hiervoor krijg je een drankje bij ontvangst, ben je aanwezig bij een mooi gesprek en krijg je een aanbod van allerlei leuks lekkers om te beleven, voelen en proeven!

Ticket geboekt maar kun je er onverhoopt niet bij zijn? Geef dan liefst je ticket aan iemand anders (laat het ons even weten dat is fijn). Gratis annuleren kan tot 14 dagen van te voren. Daarna kunnen we de ticketkosten niet meer vergoeden.

Korte biografie Hanneke van Gompel

Help! Het loslaten begint is in korte tijd hét beste beoordeelde boek over de overgang bij BOL.com en is het vierde boek van Hanneke van Gompel (1964). Moeder, ondernemer en inspirator van De Inspiratiebron. Na een carrière in het bedrijfsleven leeft ze haar missie: mensen inspireren om samen de wereld een beetje mooier te maken. Met haar boeken, kalenders en lezingen heeft ze al tienduizenden mensen mogen raken en inspireren.

Korte biografie Renee Ruisch

Renée is 53, getrouwd en moeder van 3 meiden van 20,18 en 12 jaar. Samen met hond Japie vormen ze een druk gezinnetje. Als zelfstandig communicatieadviseur kan zij de rollen van zakenvrouw, echtgenoot, vrijwilliger en moeder flexibel mixen. Niks is saai is het motto en dat blijkt wel uit de diverse dingen die ze erbij doet. Radio maken, een cultureel festival organiseren, een woon- en logeerhuis voor MCG jongeren opzetten en met heel veel plezier de redactie van Veine Magazine, voor ouders met kinderen met een beperking. Kortom; niks is saai! Onlangs werd Renee geridderd in de orde van Oranje-Nassau.

 

 


 

De Hoofdweg, vergaderen, workshops, teambijeenkomst

Vergaderingen, workshops of teambijeenkomsten?

Bel 0180 23 41 07 Reserveren